13 Ocak 2010 Çarşamba

YETEEEER KAPALI TRİBÜN, YETEEEERR

Futbola bu kadar ara, özlem dorukta, hava klasik bir Ocak gününe göre mükemmel, tribündeki yerini almayan binlere rağmen yine staddayız ama o da ne?

İlk 26 dakikada yenilen 3 gol ve birdenbire maçı bırakıp takımını yerden yere vurmaya başlayan ve malesef bu sezonun klasiği haline gelen 'YETEEERRR' sloganları!

Bundan önce iki defa yazmıştım kapalıdaki taraftarların artık sabır taşırdıklarını, maksatlarını aştıklarını, kendi başkanına küfür edenlerin aslında en büyük küfürleri hakettiğini ve onlar için tek değerin Beşiktaş değil kendileri olduğunu!

Ve bunu bir kez daha dün akşam gösterdiler, kendi başkanlarına 'KOCA KAFANA ESTETİK YAPTIRSANA' diyerek!

Nerde kaldı zekanız? Nerde kaldı aklınız? Ne farkınız kaldı öteki berikinden? Beşiktaş taraftarının yıllardır süregelen saygınlığını ayaklar altına almadınız mı? Kasımpaşa taraftarı 'Yeeeeeteeeeeerrrr Yıldırrıımm Demiröreeeen Yeeeeeeteeerrr' diye bağırdığında hiç mi yüzünüz kızarmadı? Ne çabuk çıktı aklınızdan 'Runjeeeee Runjeeeee' diye dalga geçmenin sonuçları??? Dün Kasımpaşa seyircisi yaptı İnönü'de, yarın heryerde yapılacak, büyük Beşiktaş'ın başkanıyla heryerde dalga geçilecek!

Ve siz isteseniz de istemeseniz de Yıldırım Demirören tekrar seçilecek!!! Bunu da bildiğiniz için dünden bastınız delegelere 'satılmış' damgasını!

Peki ya sonra? İşte sonrasını düşünmek bile yoruyor insanı.

Ama 'Kapalı'nın kendine şunu sorması gerekir, bu kaybedilen puanların ne kadarı acaba onlara ait???

Şapkanızı önünüze koyun ve düşünün, kendi tatminleriniz mi yoksa Beşiktaş mı önemli?

Yeteeeerrrr 'KAPALI TRİBÜN', yeteeeeeeerrrrrr!!!

YA ESKİ GÜZEL GÖRÜNTÜNÜZE DÖNÜN, YA DA İSTİFA EDİN!

2 yorum:

  1. oğlum yeter bu yıldırım demirörencilik yeteeeee. hangi büyük beşiktaş başkanı. büyük beşiktaş tamam da yıldırım demirören olduğu sürece oraya başkanlığı ekleme yahu

    YanıtlaSil
  2. orada 'büyük BEŞİKTAŞ'ın başkanı' yazıyor. 'Büyük Beşiktaş başkanı' değil!

    YanıtlaSil