4 Ocak 2010 Pazartesi

39 + 1 = AHMET GÖKÇEK

Dün akşam memlekete geç saatlerde döndükten sonra biraz şöyle bir haberlere göz attım. Attım ve bir de baktımki etrafta bir Ankaragücü bombayı patlattı senaryosu.
31 yaşında, geçen sene küme düşmüş, bu seneyse Premier Lig'e dönmek için çabalayan Newcastle'da koca ilk yarıda sadece 1 maç oynamış bir isim; Geremi...

Aslında önemli olan Geremi'nin ne oynadığı ya da oynamadığı ya da neler yapabilecekleri değil, önemli olan onu transfer eden zihniyet!

Futbolumuzun içerisinde ve bir türlü temizleyemediğimiz İ.Melih Gökçek tümörünün bünyemize armağanı Ahmet Gökçek esas konu...

Ortalıkta istedikleri gibi top çeviren, Ankara'nın koyunlarının başında uzun zamandır çobanlık yapmaya devam eden, başkentten nasıl para kazandığı belli olmayan ailenin spor kolu!

33 yaşında Ankaragücü gibi bir kulübün başındasınız. Daha önce kılıç taşımaktan, adam yaralamaktan mahkemeye çıkmışsınız, taa Almanya'lara gidip Berlin Ankaraspor'u batırıp onlarca futbolcuyla mahkemelik olmuşsunuz, bir şekilde tekrar bu işlerin ucundan tutunup Süper Lig'i karıştırıp onlarca fubolcunun ekmeğiyle oynamışsınız ve bu sezon yola çıktığınız teknik direktörünüzü komik bir şekilde kovarak dövmekten beter etmişsniz ama ne hikmetse(!) hala basın toplantılarında gülücükler dağıtarak poz veriyorsunuz... PES!!! Hatta Pes 2010!!!

Bugün Ankaragücü'nün kadrosunda 39 futbolcu bulunuyor... Geremi'yle birlikte 40'ı buldular!

Buna rağmen Ankaragücü'nün takviyeye ihtiyacı varmış. Şampiyonluk için mutlaka star oyuncu lazımmış... Bu lafın Türkçesi şu; parayı yeterince vuramadık, daha da vuracağız...

Bence dört futbolcu daha almalılar, almalılarki rahatça dört takım yapabilsinler, sonra belki de kendi liglerini yaparlar; 4 takımlı Ankaragücü süper ligi...Sonuç mu? Şampiyon Ankaragücü!

1 yorum:

  1. Daldan dala gezerken gördüm bu yazıyı. Açıkçası yazı kaliten çok kötü, espirilerinde öyle. İpini koparan başkan oluyor tarzında cümleler kurmuşsun, bence ipini koparanda yazı yazıyor.!

    YanıtlaSil