15 Ocak 2010 Cuma

MADrid ABOUT YOU!

Şu yaşadığımız sezona ve ülkere baktığınızda en çok eleştirilen takımları görmek pek de zor değil öyle değil mi?

İngiltere'de Liverpool, İtalya'da Juventus, Almanya'da Bayern, Fransa'da Lyon, Türkiye'de Beşiktaş ve İspanya'da Atletico Madrid!

Yukarıdaki takımların hepsinin, Liverpool'un bile, şampiyonluk şansı hala devam ederken, Atletico Madrid havlu atmış takım olarak karşımıza çıkıyor.

Özellikle defansta inanılmaz zorluklar yaşayan Atletico'nun önümüzdeki yıl bu hattı tamamen değiştireceği neredeyse kesinleşti. Şampiyonluktan bu kadar uzaktayken, kötü komşuları Real Madrid almış başını yürümüşken, ellerinde kalan tek koz olan kral kupasına da yavaş yavaş veda etmeye hazırlanırken, muhteşem bir geri dönüşe imza attılar!

İlk maçta 3-0 yenildikleri Huelva deplasmanından sonra karlı yollarda koşturularak ceza idmanı yaptırılan onuru kırılmış futbolcuların efsane performansını izledik dün akşam... Hatta maçı tam 4-0'a getirmişken yedikleri muhteşem golle, maç 4-1'e gelmiş ve krala veda etmeye hazırlanırken!




İşte futbolun en sevdiğim özelliği bu yenilen gol ve maç 4-1 olduktan sonra ortaya çıktı.

Umutlar yıkılmış, verilen emekler, bütün çabalar neredeyse boşa gitmiş, herşey bitmişken, yıkılmayan futbolcuların isyanlarını izlemek gibisi yok...

Dakika 84! Stresin en fazla olduğu, yapacağınız kötü bir vuruşun bütün takımı, taraftarı, atmosferi umutsuzluğa itebileceği bir anda topa öyle bir vuruyorsunuzki ortalık mutluluktan yıkılıyor!

Barcelona ve Real Madrid'in olmadığı bir kupada Sevilla kusura bakmasın ama favorim Atletico!

MADrid ABOUT YOU!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder