18 Kasım 2009 Çarşamba

SERGENEKON

Son zamanlarda aklımı meşgul eden önemli bir soru var : Mustafa Denizli neden Sergen Yalçın'ın yorumlarından rahatsız oluyor?

Futbolumuzun en yetenekli ve Beşiktaş için efsane olan oyuncularından Sergen Yalçın futbol hayatından sonra televizyon hayatında bir süredir.
Ntvspor'da gün geçtikçe kendini daha fazla izlettiren ve yorumcu dünyasında, Rıdvan Dilmen'in ratinglerine göz diken bir isim o...

Geçtiğimiz hafta Mustafa Denizli özellikle Sergen'in yaptığı yorumlara dikkat etmesini, kendisinin de yorumcu olmasına rağmen aynı kulüpte antrenör olduğunu ve ayağını denk alması gerektiğini söylemişti.

Hatta 'Çizmeyi aşarsa onu o çizmeye koyarım' sözü uzun süre konuşulur.

Sergen özellikle Beşiktaş'la ilgili yaptığı yorumlarda herkesten daha sert, daha çarpıcı ve daha gerçekçi. Aslında belki de esas sorun buradan kaynaklanıyor.

Bu tarzda doğru yorumlar yapan ve gelecekte o kulüpte birgün mutlaka teknik direktör olacağı gün gibi aşikar olan birine yapılmış büyük bir haksızlık değil mi bu?

Mustafa Denizli'nin kendisini yıkmaya çalışanlara karşı durmasını anlayabilirim. Ancak kulübün menfaatleri için gerçekleri sebepleriyle söylemekten çekinmeyen ve hatta faydalanabileceği kişilere karşı daha anlayışlı olmasını beklerim.

Mustafa Denizli'nin yorumlarına bakınca kendisi için büyük bir özenle hazırlanmış 'sözde' darbe planını çökertmeye çalışan bir savcı görüyorum.

Bu olsa olsa 'Ergenekon' değil 'SERGENEKON' olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder