8 Ekim 2009 Perşembe

GÖKÇEK'SİZ YILIN TADINI ÇIKARIN

Ankaraspor sonunda düştü! Uzun zamandır hasretle beklediğim karar sonunda çıktı.

Turkcell Super Lig'de olmasını,daha doğrusu futbol dünyasında olmasını bir türlü anlamadığım 2 takım bulunmakta;Ankara BB ve İstanbul BB.

Sevindirecekleri seyirci kitleleri olmamasına rağmen, ekonomik sıkıntıları bulunmadığı için averajın üstünde futbolcularla,orta seviyeli futbol oynayıp,ligde sürekli tutunabilen takımlar bunlar.

Yani her sene farklı illerden gelebilecek takımların haklarını gaspeden takımlar!

Bir lig düşünün belediye takımlarının yerinde, Karşıyaka, Adanaspor, Sakaryaspor,Rizespor,Samsunspor,Mersin İ.Y gibi takımlardan herhangi biri var.

O zaman aslında gerçek bir Turkcell Super Lig olmaz mı?

Ankaraspor malesef geçici olarak ligden uzaklaştırıldı.Eminim Melih Gökçek hırsından sinir krizleri geçiriyordur ve bu takımı tekrar lige çıkartmak için herşeyi yapacaktır.

Keşke karar ligden düşürülmesi yönünde değil futboldan literatürüden düşürülmesi şeklinde olsaydı.Geçici çözümlerin ne kadar akıllıca olup olmadığını 2 sene sonra göreceğiz.

Ama en azından Gökçek’siz bir ligin tadını bu sene doyasıya çıkaralım!

Darısı İstanbul BB’nin başına...

2 yorum:

  1. oncelikle bu karar bence de cok dogru verilmiş bir karar.Bir kac yorumcunun duşundugu gibi m.gokcek bence istedigini aldı ve a.gucu tarafına bir sekilde gecti ki bunu ank.spor ustunden yaparak bir baska katakulliye imza atmış oldu :) umarım koklu bi kulup olan a.gucu ne ilerde bir zararı dokunmaz..

    YanıtlaSil
  2. 31 yasindayim daha Mersin Idman Yurdu'nu birinci ligde gormedim hangi eksiklik? Yazilariniz tarafli gibime geliyor. Ayrica Adanaspor degil Adana Demirspor'u her zaman tercih ederiz. Maviiiiiiii Simseklerrrrrr

    YanıtlaSil