3 Ekim 2009 Cumartesi

FİRST LADY'NİN RUH HALİ!

Cumartesi akşamı İnönü Stadı'nda olanlar sanırım uzun süre konuşulacak!Belki Beşiktaş'ın performansı,belki Yıldırım Demirören'e karşı yapılan protestolar,belki de Mustafa Hoca'nın tercihleri...

Benim için hiçbirinin önemi yok...106 yıllık Türkiye'nin en köklü kulübünün First Lady'sinin o akşamki hali uzun bir süre aklımdan çıkmayacak!

Geçen sezon Mustafa Hoca'nın şampiyonluğu armağan ettiği Revna Demirören Cumartesi akşamı belki de hayatının en zor akşamını yaşadı.

Binlerce kişi hep bir ağızdan eşinizi protesto ediyor,bazen küfürler savuruyor ve siz orada dimdik durmaya çalışıp kimi zamanda alkışlarla protestoları protesto ediyorsunuz!

Moralinin çok bozulduğu her halinden belli olsa da,her ne kadar gözleri dolsa da,boğazı düğümlenip tek kelime bile edemese de Revna Demirören gerçek bir Beşiktaş taraftarı ve mükemmel bir eş olduğunu birkez daha kanıtladı.

Diğer kulüp başkanlarının eşlerini bir gün herhangi bir yerde gördünüz mü bilmem ama Revna Demirören sadece 106 yıllık en köklü kulübün değil Turkcell Süper Ligi'nin tek ve gerçek FIRST LADY'sidir.

1 yorum:

  1. Aglak baskanin aglak karisi ve aglak cocuklari. Sulugoz familyasi. Besiktas'li durusuna vurus kac kurus? CMR

    YanıtlaSil