7 Aralık 2009 Pazartesi

YEME BENİ CARLOS!

Ne zamandır yayınlamayı düşündüğüm Roberto Carlos yazısının sanırım artık vakti geldi!

Şu günlerde Fenerbahçe'nin durumu malumunuz. Giren belli değil çıkan belli değil,Dingo'nun ahırına dönmüş bir takım ve Osmanlı'daki Lale Devri gibi zevk-i sefanın alabildiğince koptuğu bir ortam. Böyle giderse Lale Devri'nin sonundan farksız olmayacak Fenerbahçe'nin hali!

İşte kral dairelerinde, gece kulüplerinde, çift katlı-havuzlu müstakil dairelerdeki kelepçeli partilerin sonu yavaş yavaş çorap söküğüne döndü.

Zaten bu ortamdan sıyrılmak için hergün tanrıya dua eden Roberto Carlos için de bulunmaz bir fırsat bu.

Beyimiz iki hafta sonra Türkiye'den ayrılıyor. Büyük bir yayagarayla gelmişti, CNN Internatıonal'da spor haberlerinde manşetteydi transfer, onbinlerce euroluk forma sattırdı.

Futboluyla olmasa da kaş-göz hareketleri, cambazlıklarıyla Fenerbahçelilerin sevgilisi olurken, rakip oyunculara, hatta hakemlere yaptığı saygısızlıklar,aşağılayıcı davranışlarla da diğerlerinin tepkisini çekti! Özellikle de son Galatasaray maçında Keita'yı çıldırtıp, kendini yere attıktan sonra 'masör öpücüğüyle' ayağa kalktıktan sonra benim için bitmişti!( Bakınız http://golcusansi.blogspot.com/2009/10/masor-opucugu.html )
Biz frikiklerden müthiş goller beklerken, o duran toplarda hep sert vurup, seken toplara arkadaşlarım vursunlarla idare etti.

Artık veda zamanı... Roberto Carlos ülkesine kısmetse gidecek. Gidecek ama ortada enteresan bir durum var! Bu gidişin sebebi Carlos'un futbolu ülkesinde bırakmak istemesi ve Ronaldo'yla birlikte oynamak istiyorum demesi!

Ronaldo ki sadece sakatlıklar yüzünden değil, alemleri yüzünden kariyerini noktalamak zorunda kalmış ve bu yüzden Corinthians'la idare etmeyi yeğlemiş bir topçu!
İşte ne olduysa alemci Ronaldo ülkesine döndükten sonra oldu... Adriano futbola küsüp ayaklarını kuma basıp, plajda takılmak için İnter'i bıraktı, Ronaldinho tepetaklak olup Milan'a gönderildi ve saç-baş yoldurmaya başladı ve Roberto Carlos 'Ronaldo'yla oynamamız lazım' diye tutturdu!!!

Brezilya'da futbol sezonu bitti, Yaz sezonu başladı... Karnaval, plaj, parti, salsa zamanı! Ve Carlos için de daha iyi bir zamanlama düşünülemez!

Roberto'nun anlattıklarına ancak kuşlar inanır.

Ronaldo'yla birlikte oynamak mı? YEME BENİ CARLOS!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder