23 Aralık 2009 Çarşamba

ONU NASIL UNUTURSUNUZ ?

Gazeteleri, dergileri okuduğunuzda ya da enteresan dediğiniz blog sayfalarında dolaştığınızda bazı şeyler sizi rahatsız ediyorsa susmayı mı tercih ediyorsunuz?

Ben etmiyorum... Mümkünse siz de susmayın. Yanlış gördüğünüz, eksik var dediğiniz şeyleri dile getirin, bu benim bloğum olsa da!

Bir süredir bir çok yerde Manchester City'de yaşanan teknik direktör değişikliğiyle ilgili enteresan haberler çıkıyor. City'nin yeni patronu Mancini güzel şehrimiz Manchester'a hoşgelmiş. Hoşgelmiş gelmesinede, bu gelişin haberi İngilterede'ki İtalyan akımı olarak özetlenebilir mi sadece? Hadi diyelim böyle özetlediniz, bu akımı Capello'nun başlattığı, Ancelotti'nin devam ettirdiği ve o yüzden de şimdi de Mancini'nin adaya gittiği haberleri var.

Bunu Türk medyası böyle yazabilir, peki ya entellektuel blogcularımıza ne demeli? Onlar bari bu girdapta boğulmasalardı!

Evet Capello adadır, Ancelotti ve Mancini onları takip etmiştir; peki ya Capello kimi takip etmiştir? Adada başka İtalyan hoca yok mudur?

Boyu 1.66 olduğu için onu görmekte zorlananlara duyurulur. İngiltere'deki İtalyan akımını sağlayan ne Capello'dur, ne Ancelotti! Varsa yoksa GIANFRANCO ZOLA'dır.

Futbol hayatı boyunca büyük başarılara imza atan, tekniğiyle bir çok futbolcuya örnek olan ve azmiyle de herkesi şaşırtan Zola sessiz sedasız futbol kariyerine WEST HAM teknik direktörü olarak devam ediyor.

Şu ana kadar yakalanmış büyük bir başarı yok hatta ligde işleri çok zor ama yine de 2013'e kadar sözleşmesi uzatılmıştı!

Sadece West Ham taraftarının değil, aynı zamanda Ranieri'den Ancelotti'ye kadar bir çok teknik adamın övgüsünü alan küçük dev adam, çok yakında daha büyük adımlar atmaya hazırlanıyor.

Futbolu sadece büyük takımların oynadığını zanneden, büyük takım teknik direktörleri dışındakileri görmemezlikten gelenlere duyurulur!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder