13 Ocak 2011 Perşembe

BÜTÜN SIR BURADA

Dün akşam Barcelona yine 5'lemiş hiç şaşırmadım!

İspanya'da devam eden suni Barcelona - Real Madrid mücadelesinin arka yüzünden bahsetmek lazım biraz da!

Suni devam ediyor çünkü bir takım gerçekten bir takım gibi yoluna devam ederken, diğeri binbir dereden su getirerek ayakta kalmaya çalışıyor.

İşin özü aslında şu...

Pazar akşamı oynanan Real Madrid - Villareal maçından beri sürekli bir an varki o anı düşünüyorum.

Real Madrid'in ilk golü yani, Mesut'un ofsaytta olmasına rağmen devam ettirilen ve daha sonra Mesut'un pişirip Ronaldo'nun ağzına topu attığı andan sonra her şey başladı!

Sezon başından beri bir çok kez bu tarzda goller atan Ronaldo yine balık golünden sonra arkadaşlarına gitmeyi değil tribünlere şovunu yapmayı tercih etti!

İşte BÜTÜN SIR BURADA...

Barcelona her golünden sonra takım olarak kenetlenirken, Real Madrid'de Ronaldo kendi attığı golden sonra tek başına tribünleri selamlamayı tercih ediyor.

Hatta hatta Ronaldo yaptığı asistlerden sonra yerinde durup arkadaşlarının ona koşmasını bekliyor...

Bunu sadece Real Madrid ve Ronaldo özelinde değil bir çok kulüpte sadece kendini ön plana çıkarmaya çalışan egosu yüksek futbolcularla dolu, takım futbolundan uzak duran her kulüp için söyleyebiliriz.

Zaten şampiyonluğun sırrı da burada yatmakta...

Belki de sırf bu yüzden yılın futbolcusu Messi'ye verildiğinde Ronaldo ve Mourinho onun bu ödülü hak etmediğini söylerken, Xavi ve İniesta ödülün yine Barcelona'da kaldığından duydukları mutluluğu belirttiler...

İşte bu yüzden sadece İspanya'da değil, bir çok ülkede bunu yaşayabilen takımlar şampiyonluğun tadına varabilecekler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder