8 Eylül 2010 Çarşamba

DAHA ÇOK YOL VAR

2'de 2 yaptık...

Bizim için bu maçta tek ihtiyaçtı 3 puan.

Dün akşamki maçtaki yorumları dinleyince, kendime şu soruyu sordum, hangi maçta milli takıma güveniyoruz, hangi maçta banko 3 puan cepte bu maçı rahat alırız diyoruz?

Peki ya kadro kalitesi?

Takımdaki üç önemli ismin dışındakiler ne sorumluluk ne de kalite katıyorlar oyuna!Emre, Arda ve Hamit olmasa nice oluru bu takımın hali...

Ve her şeye rağmen yenilen gollerin komikliği, atılan gollerin şansı getirdi üç puanı...

Kimse çıkıpta aslanlar gibi oynadılar, büyük mücadele verdiler, seyircimizin desteği ve dualarıyla kazandık demesin.

Yenilen ilk goldeki Servet'in düştüğü durumu, yenilen ikinci golde kalecimiz Onur'un durumunu, attığımız ilk golde topun Hamit'in önünde şans eseri kalışını, attığımız ikinci golde defansın topu ıskalayışını ve Semih'in önüne düşüşünü ve attığımız son golde de topun rakibe çarpıp kaleye girdiğini unutmayın sakın!

Evet Belçika'dan iyi takımız ama dün kazanmayı hak ettiğimizi söyleyemem...

Hiddink'in bir an önce bu ligi ve futbolcuları tanıması gerekiyor.

Tuncay tek forvet oynarsa, Servet'in yanına iyi bir ikinci stoper gelmezse, kalede arayış devam ederse ve Selçuk Şahin gibi kendi takımında oynamayan topçular oyuna girerse planlarımızı 2014 Dünya Kupası'na çeviririz.

Çünkü DAHA ÇOK YOL VAR...

Bir kaç ufak not:

1- Fenerbahçe'de oynarken Rıdvan Dilmen için 'MEHMET Aurelio' büyük topçuydu. İlk yarıda nerdeyse bütün suçu ve kötü oyunu onun üstüne çalışmak neden? Çıkması gereken kişinin Selçuk olduğu gün gibi aşikarken! Beşiktaş'a gelince mi 'Marco' oldu 'Aurelio' oldu 'Mehmet'i kayboldu!

2- Tribündeki binlerce takım formalı, saçmasapan tshirtlü seyirci... Hiç mi yok kırmızı giyecek bir şeyiniz?

3- Son 10 dakika 'Fenerbahçe' tezahuratı yapan zavallılar; kendi maçınızda takımınızı protesto edeceğinize milli maçtaki kadar destekleseniz ya!!!

4- Maç sonunda neden kaleci Onur takımla birlikte sevinmek istemedi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder