20 Mayıs 2010 Perşembe

SAINT YILDIRIM !

Ne zaman ortaya çıkacak, ne zaman bir açıklama yapacak derken sonunda dün insan içine çıktı ulu insan SAINT Yıldırım.

Olay büyük, olay şaşırtıcı.

Neresinden bakılmalı ki bu açıklamalara?

Bence önce Fenerbahçeli taraftarlar açısından bakmalı...

Şampiyonluk gitmiş, 2 dakikalık kutlama yüzünden tüm ülkeye ve cihana madara olmuşsun, sinirden ortalığı yakıp yıkmışsın ve başkanın çıkmış Rüştü'nün yediği gol bana şaibeli gibi(!) geliyor demiş.

Şaibeli bile dememiş. Gibi geliyor bana demiş.

Ne söz verdiği 3 yıl üst üste şampiyonluktan bahsetmiş. Ne yapılan anonsdan dolayı taraftardan özür dilemiş, ne de önümüzdeki yıllara yönelik hedeflerini açıklamış.

Sadece çamur atmış,salağa yatmış, bir de tek büyük Fenerbahçe diyerek taraftarını da uyutmaya çalışmış.

Peki kaç Fenerbahçeli bunu yemiş?


Bir de Fenerbahçeli olmayanlar açısından değerlendirmekte fayda var.

Hatırlarsınız bundan 3-4 yıl önce Fenerbahçe'nin her maçında SAINT Yıldırım'a inanılma küfürler ediyordu rakip taraftarlar.

Önü kesilmişti biraz olsun bunların ama sağolsun yaptığı basın toplantısıyla önümüzdeki sezonu da garanti altına aldı Yıldırım.

Burdaki anlayış farkı çok önemli. Fenerbahçe'ye küfür etmeyen ama SAINT Yıldırım'a bir ters, bir düz yapan bu taraftarların önümüzdeki yıl önüne nasıl geçilecek?

Yıllar önce tesislerde dövdürdüğün kaptanına çamurlar atacaksın, her mağlubiyetten sonra bir merdiven boşlukları diyeceksin, bir hakemler diyeceksin, soyunma odaları basacaksın, sadece futbola değil basketbola şiddeti getirip şampiyon olan Efes Pilsen'li oyuncuları dövdürtüp kutlama yaptırmayacaksın, Beşiktaş'a kupada kaybedip seromoniye bile katılmayacaksın, başkan olarak karşına çıkabilecek potansiyel Saranları kulüpten ihraç edeceksin, diktatörlük yaratıp kulübünü ayrı bir cumhuriyet gibi gösterip bölücülük yapacaksın, kimbilir bizim duymadığımız onca pis işin içinde olacaksın sonra da ortaya bembeyaz sevgi güvercini gibi çıkacaksın.

Ne de olsa sütten çıkmış ak kaşıksın, yüce insansın.

Tanrı seni kutsasın SAINT YILDIRIM!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder