28 Mayıs 2010 Cuma

NTVSPOR(CUSUZ) GECE

Sağolsunlar davet etmişler, atladık teknemize gittik.

Su Ada'da NtvSpor gecesindeydik dün akşam.

Mekan seçimi gayet başarılıydı. Mekanın içerisindeki görseller, ekranlar, ve orta kısımdaki ledler güzel görüntüler veriyordu.

Gecede NtvSpor'un yüzlerinin de sahnede hep bir arada bulunması, zaten hastası olduğumuz kanalı birden bire gözümüzde canlandırıverdi.

Ama gecenin esas olayı bence, Philedelphia'ya bağlanılması ve canlı yayına Nihat,Emre, Sercan, Selçuk,Ceyhun ve belkide hepsinden önemlisi Guus Hiddink'le teknik kadronun katılmasıydı.

İşte tam bu sırada bombalar patladı!

Guus Hiddink'in konuşmasını 'En büyük Türkiye' diyerek kapatması ortalığı yıktı geçti.

Ardından da en büyük bomba patladı.

Futbolcularla röportaj yapıldıktan sonra, 'Acaba İstanbul'dan soru var mı?' diye dönüldü. Burcu Esmersoy'da 'Sanırım Güntekin Onay'ın bir sorusu var' dedi ve Güntekin'de 'Emre'ye sorarmısınız Beşiktaş maçı 2-2'mi bitmiş' diyince ortalık gülmekten kırıldı.

Herşeyiyle güzel bir geceydi, bir şey dışında...

NtvSpor için bir gece yapıyorsunuz, sporun Türkiye'deki adresiyiz diyorsunuz, Sergen'i Rıdvan'ı tam kadro ordasınız ama bir tek sporcu getiremiyorsunuz.

Geceye Pascal Nouma katılınca, herkeste bir fotoğraf çektirme hevesi doğdu, bunu acaba bir yönetici gördü mü merak ediyorum.

En azından bir kaç yönetici, futbolcu, basketbolcu, voleybolcu ya da motor sporlarından birini getirebilirlerdi.

Hatta hatta madem F1 var, sürücülerden birini davet etseler, Schumacher bombasını patlatıp bütün gazetelerde yer alsalar fena olmazmıydı?

Sanırım onlarda etkinlik yapmakla, lansman yapmak arasında kalmışlar!

Güzel ama NTVSPOR(CUSUZ) GECEydi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder