20 Nisan 2010 Salı

PİŞMİŞ KELLELER!!!

Pazar günü Kadıköy yakasındaki, güya derbi denilen maça gözlerimle canlı canlı şahit oldum.

Aslında fikrimde olanları yaşamak, fikirlerimi kendi gözlerimle görmek ve kendi kendime haklılığımı kanıtlamak benim için iyi oldu.


Saracoğlu'nda çıkıp eve geldiğimde bir an için durdum.
Bazı simalar geldi gözümün önüne, bazı yüzler. Aslında futbol dışında bambaşka dünyalarda yaşayan ve konudan çok uzak, konuyu anlamamış, kendi kendine işler çeviren garip garip tipler. Bir nevi komedi dükkanı sahipleri!

PİŞMİŞ KELLELER yani anlayacağınız!!!


Nerde nasıl davranacağını bilmeyen, futbolun bambaşka bir dünya olduğunu savunan, bakın Edirne'nin dışında millet neler yapıyor diyen vizyoner blog sahiplerini bile çileden çıkarıp, neredeyse argo yazdırmaya kadar zorlayan tipler...

PİŞMİŞ KELLELER; bugün nerdeler?


Aziz Yıldırım: En 'Pişmiş Kelle'... Misafir olarak stadına gelen bir yöneticiye, 'Otur Yerine Lan!' diye bağırabilen, hakem odası basabilen, önüne gelene fırça çekebilen, asker kaçağı, hak hukuk tanımayan, iki gün önce küfürler savurduğu federasyon başkanıyla, yanyana voleybol finali izleyen şahsına münhasır Sultan Birinci Pişmiş Kelle!!!


Hüseyin Göçek: Hazır 'Pişmiş Kelle'... Beşiktaş bu sene 4 kırmızı kart görmüş. İkisi Kasımpaşa maçında;Ernst ve Ferrari, diğer ikisi de bu maçta; Ernst ve Toraman... Dört kırmızı kartın dördü de hatalı olup, penatılar vermezsen, seyircinin etkisiyle abuk subuk faullerini sarı kartlarla süslersen, yardımcılarınla bu kadar anlaşamazsan, hayat seni başkalarının özel çabuk yemeği Hazır Pişmiş Kelle yapar!

Bilica: Fırında 'Pişmiş Kelle'... E zor tabi, Sivas'da Reina yokya, hapsolunca bir süre oraya, buraya gelince kelepçeli seks partilerinin aranılan adamı, zincirlerini kırmak zorundaydı! Sezon başındaki hazırlık kampını iyi geçirdiği her halinden belli. Sağolsun Volkan, Emre, Lugano Kelle'yi pişirip fırına vermişler. Yirmi parmağında yirmi marifet; ön ayaklarıyla saç çekme, kulak bükme yapabilirken, arka ayaklarıyla da kazı yapabilen, sonra da hiç bir şey yokmuş gibi köşe bucak saklanıp en ufak açıklama bile yapmayan Fırında PİŞMİŞ KELLE!

Emre : Kaymaklı Pişmiş Kelle... Kaymaklı olduğu için onu ayrı bir yazıyla ödüllendireceğim!


Yardımcı PİŞMİŞ KELLELER; Geçen haftaki penaltıyı göremediğini söyleyip, inatla bu maça Göçek'i atayan Oğuz Sarvan, her zamanki gibi klasik görüntüsünden bizi esirgemeyen Lugano, iq derecesi verilerine bir türlü ulaşılamayan Volkan, ne yaptığı belli olmayan kısaca ufo diyebileceğimiz tanımlanamayan futbolcu Guiza, sürekli küfür eden buna rağmen en centilmen olduğunu savunan binlece pişmiş kelle ve diğerleri...


Hepiniz ve daha fazlası bu kadar yetmez, biz pişmiş kelleleri 'çok' pişmiş severiz!!!

İnanılmazsınız! Yeni pişkinliklerinizi en kısa sürede görmek ümidiyle...

1 yorum: