8 Şubat 2010 Pazartesi

BİR RESİM = ÇOK ŞEY

Çok enteresan bir eşleşme oldu!

Cuma günü yazdığım gönlümden geçen ülkeler içerisinde sadece Avusturya denk geldi.

Ama yine de gruba şöyle bir baktım hiç de fena sayılmaz!

Grubun aslında çok enteresan olduğunu kabul etmek gerekir.

Örneğin Almanya açısından bakılırsa, Kazakistan ve Azerbaycan'ın teknik direktörleri Alman. Bunun yanı sıra adeta yavru vatanları Avusturya yine bu grupta ve Alman ekolunu çok iyi tanıyan Dick Advocaat'lı Belçika! Bütün bunların üzerine Euro 2008'de yenmekten büyük keyif aldıkları Türkiye! Aslında bizden daha şanslı kurayı çeken sanırım Almanlar oldu.

Bizim açımızdan düşünecek olursak; gruptaki her ülkede oynanacak maçlarda Türk seyircilerin stadları en az üçte bir oranında dolduracağını düşünüyorum.

Her şey iyi hoş güzel de; keşke bir de aşağıdaki resme teknik direktörümüz girebilseydi. Başıboş bir haldeyiz. Aşağıdaki resme bakınca bir çok kişi iç geçirmiş olabilir; mesela federasyon başkanı, mesela FATİH TERİM!

O resimde olmayı çoktan hakediyordu Grande Terim!

Avrupa Şampiyonasında Hırvatistan maçının sonrasıydı. Soyunma odamızın kapısında Oğuz Çetin ve yanında kapıya dayanmış, maç boyunca terden sırılsıklam olmuş beyaz gömleğini çıkarıp atmış, üstünden büyük bir yük kalkmış, yarı çıplak halde Fatih Terim duruyordu.

Bütün ülkede böyle bir zaferi yaşamanın mutluluğu vardı; ama Fatih Terim de ise böyle bir zaferi YAŞATMANIN mutluluğu!!!

O gün Terim'e olan saygım, sevgim ve hayranlığım kat be kat arttı!

Zararın neresinden dönülse kardır. Sadece şunu düşünseniz bile yeter; grubumuzdaki takımların teknik direktörlerinin yer aldığı aşağıdaki resimde Fatih Terim de olsaydı sizce en çok ilgiyi gören, dikkat çeken teknik direktör kim olurdu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder