20 Aralık 2010 Pazartesi

BOŞA GİDEN BİR YARININ ARDINDAN...

Baştan söylemeliyim neden bu yarının boşa gittiğini, sonra Trabzonspor'u çekemedin demesinler!

Bu yarı boşa gitti çünkü geriye dönüp baksanıza aklınızda ne kaldı?

Türk futbolunun belki de dibe vurduğu bir yarıyı geride bıraktık...

Milli takımın Azebaycan ve Almanya yenilgileriyle Euro 2012'den biraz daha uzaklaşılması, üstüne Fenerbahçe, Galatasaray, trabzonspor ve Bursaspor'un kupalardaki muhteşem başarısızlıkları ve tabi ki hepsinin üstüne bir de karşımıza çıkan puan tablosu durumun ne kadar vahim olduğunu ortaya koyuyor.

Aslında durumu daha da acıklı hale getiren şeyse her haftasonu Avrupa Ligleri'nde oynanan futbol!

Trabzonspor'un 42 puan alarak kendini aştığı bir ligde, kadro olarak baktığınızda çok çok daha iyi durumda olan üç büyüklerin geçirdiği travmayı daha iyi görmek gerek.

Fenerbahçe 9, Beşiktaş 14, Galatasaray 19 puan gerideyken bile bu üç büyük kulubün taraftarları en azından diğer büyük kulüpten önde olmanın getirdiği bir rahatlık içerisindeler.

Her taraftar duruma 'Aman beterin beteri var, buna da şükür' diyerek baktıkça, durum daha da acıklı hale gelecek ve atı alan Üsküdar'ı geçecek.

Hani siz sarhoşsunuzdur, yanınızdaki ayık arkadaşınız sizle istediği gibi dalga geçer ya Trabzonspor'un durumu da aynen bu...

Ya büyükler bir an önce ayılmalı ya da sezon sonunda görecekleri resme şimdiden hazırlanmalı.

Bir de ilk yarının aynen devam ettiği bir ikinci yarı düşünün; marka değerinin kalmadığı, iki kaşık suda birbirimizi boğduğumuz, önümüzdeki sezon Avrupa Kupaları'nda olmayan üç büyüklü yepyeni bir sezon hayal edin!

Zaten 17 haftada ne unutulmaz bir maç, ne inanılmaz bir gol, ne de yeni efsane futbolcular gördük...

BOŞA GİDEN BİR YARININ ARDINDAN ne kaldı geriye diye sorarsanız; görmedim,duymadım,bilmiyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder