29 Eylül 2009 Salı

ŞAMPİYONLAR LİGİ KABUSU

Yine bir Şampiyonlar Ligi haftasına giriyoruz.Bu yeni haftayla birlikte birbirinden önemli maçları her yıl olduğu gibi artık bir klasik haline gelen Star Tv’den izleyeceğiz.

Şampiyonlar Ligi ilk başladığında,maçları yayınlayan Star’da hayatımıza bir enteresan maç anlatım tarzıda girdi.Bülend Karpat ve Ümit Aktan’ın başlattıkları akımla birlikte Türk televizyon tarihinde en büyük devrimlerden biri gerçekleşti.

Bu devrim o kadar büyük bir devrim olduki zamanın usta spikerlerinden olarak anılan İlker Yasin’in maç anlatımında da kırılma noktalarından biri gerçekleşti.


İşin enteresan tarafı bir zamanlar Bülend Karpat,Ümit Aktan’la başlayan devrimin bünyesine bir de İlker Yasin girince,Şampiyonlar Ligi’ni anlatmaya çalışan ve mesleğin başındaki yeni neslin kimyası iyice bozuldu.Hele hele bunların üstüne tuz biber olan,yorumcu olarak takılan Hayri Hiçler’i(bir GS-BARCA maçında boğayı öldürdük,boğayı öldürdük diye bağırışını unutamıyorum) hiç hesaba katmıyorum!

Artık Şampiyonlar Ligi haftalarında dayanılmaz anlatımlarıyla Ertem Şener,Sabri Ugan ve Emre Tilev şeytan üçgeni var.Ve bakalım bize bu hafta maçları izlerken sesi kapattırmak için neler yapacaklar?

Bir Chelsea maçında Ertem Şener ‘top Mariah Carey’in kuzeni Ashley Cole’da’ diyecek mi?Emre Tilev bir Beşiktaş maçında ‘taraftar burda da bilmemne flarmoni orkestrası gibi’ diye tabirler kullanacak mı? Ve Sabri Ugan sesini kısıp,yumuşatıp romantik maç anlatmaya devam edecek mi? Hep birlikte göreceğiz!


‘Motor taksan Arif’e yetişemezsin’ diyen Ümit Aktan’ların, ‘Alpay tuttu mayosundan indirdi’ diyen Bülend Karpat’ların ve ‘Hem penaltı Hem gol’ diye bas bas bağıran İlker Yasin’lerin veliahtlarının böyle olması kaçınılmazdı sanırım.

Yapmaaaayınnn çocuklarrrrrr yapmayınnnnnnn...

2 yorum:

  1. ozellikle yeni nesil spikerlerin gercekten neler yaptıgı ve yapabileceginin sınırı yok sanırım star'da ..ama herseye ragmen duayenlere laf soyletmek istemem..ne de olsa kan bagı var :)

    ama herseye ragmen star tv ye alıştık galibaa.

    başman

    YanıtlaSil