24 Eylül 2009 Perşembe

BÜYÜK KULÜP OLABİLMEK !

Bu haftaiçinde Dünya’nın en önemli ligleri ara vermeden görevlerini yerine getirmeye devam ettiler.Özellikle İspanya ve İtalya ligindeki maçlarda gördükki büyük takımlarla diğer takımlar arasındaki farklar iyice açılmış durumda.

Bütün bu maçlar içerisinde taraftarlardan yöneticilere,futbolculardan teknik direktörlere kadar herkese örnek olacak bir maç oynandı İnter-Napoli arasında dün gece.

Aslında maçın içerisinde olanlardan çok maç öncesi yaşananlar daha önemliydi.Takımlar seromoniye çıktıktan ve taraftarları selamladıktan sonra İnter’in Dünya’nın dört bir yanında bulunan kendi futbol okullarından gelmiş 11 yaş altı yepyeni futbolcular Guiseppe Meazza’nın çimlerinde futbolcularla selamlaştı.

Hem de ne selamlaşma! İsrailli ve Filistinli çocuklar bile yanyanaydı!!!

Belki de son yılların en uzun seromonisi dün akşam böylece gerçekleşti.

19 ayrı ülkeden İnter için ter dökmeye başlayan 11 yaş altı çocuklardan bazılarını mutlaka futbol sahnesinde 6-7 yıl sonra birer yetişkin olarak göreceğiz.

6-7 yıl sonrayı biz görebilirmiyiz bilemem ama dün akşam hem o çocukların hem de milyon euroluk futbolcuların gözlerindeki mutluluk parıltısını net bir şekilde gördük.

Büyük kulubüz diye geçinenlere duyurulur !!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder