1 Ağustos 2011 Pazartesi

AÇIK MAVİ

Takımlar hazırlık maçları yapmaya hız vermişken, ben de o maçlarla yavaş yavaş gözümü futbola alıştırmaya başladım.

Sıcakların pek rahat vermediği zamanlara denk gelen karşılaşmalara bayılıyorum.

Özellikle bu haftasonunun en önemli organizasyonlarından biri olan Dublin Cup'ı izledikten sonra Aguero'yu 45 m. euroya alarak bu transfer döneminin en flaş işini yapan Manchester City'yi daha da dikkatli izlemeye karar verdim.

Bir önceki Amerika turnuvasından sonra İskoçya'daki turnuvada da sezona en hazır takım görüntüsünü yine City verdi!

Özellikle saha içi durumdan önce şunu belirtmek gerekir sanırım bu sezon bambaşka ve daha hırslı bir Mancini izleyeceğiz.

Hem Cumartesi günü İrlanda Karması karşısında hem de Pazar günü İnter karşısında o kadar organize, o kadar hazır bir görüntü çizdilerki futbolcular da bu sezon önceki sezona göre daha iyisini yapabileceklerine sanırım inanmışlar.

Özellikle bu dönemde neredeyse son iki sezonu yatarak geçiren Shaun W. Philips'in ekstra performansını da unutmamak gerekir...

Kalecisinden en ilerideki sorunlu adamı Balotelli'ye kadar birbirine çok bağlı gözüken bu topluluk artık Manchester semalarında sadece 'kırmızı'nın değil aynı zamanda ' AÇIK MAVİ' nin de olacağını gösterdiler bize.

Hele hele son zamanlarda konuşulan Etoo - Tevez takası da gerçekleşirse son yılların en iddalı City'sini izlemiş olacağız.

Özellikle sezon öncesi kupa finalinde gerçekleşecek United - City derbisini şimdiden iple çekiyorum...

Bir de Premier League açısından bakar mısınız olaya! Şampiyonluğa oynayan Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal, Liverpool ve Tottenham'dan oluşan tam 6 takım... Şike sancılarıyla boğuşurken insan daha ne isterki...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder