24 Mayıs 2011 Salı

BUGÜNÜN KÜÇÜĞÜ YARININ BÜYÜĞÜ

Bir sezonu daha devirirken yine kendimize has durumumuzu ortaya koyduk.

Bir millet düşünün kendisinden başkalarını kötülemeden rahat edemiyor.

Bütün koca sezonu bitirip şampiyon olmuşsun, 55 bin taraftarının önünde kutlama yapıyorsun, tüm televizyonlar bunu canlı veriyor, ülke izliyor ve sen 'koyduk mu!' diye tezahürat yapıyorsun!

Şimdi insan düşünüyor ve geriye gidiyor bir kupa maçını hatırlayın Galatasaray, Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ediyor. Hakeme 'gözüne gözlük' işareti yapan Lugano, taç atarken vakit geçiren Gökhan Gönül ve Lincoln'un hayatındaki en önemli yerine diz atan Volkan Demirel kırmızı kart görüp takımlarını 8 kişi bırakıyor.

Maçtan sonra Lig Tv'ye konuşan Volkan Demirel 'Lincoln bana aileme, kız arkadaşıma küfür etti, sıkıysa dışarda söylesin o zaman neler olur görsün' diyor!




Aynı Volkan o sezonun sonundaki Euro 2008'de 2-0'dan gelip durumu 2-3'e getiren milli takımın kalesinde bitime 3-4 dakika kala Koller'i itiyor! Volkan hakeme 'bana küfür etti' diye işaret yapsa da hakem kırmızıyı çıkartıyor, kaleye Tuncay geçiyor ve tanrının yardımıyla milli takım çeyrek finale çıkıyor!

Şimdi daha sayılacak bir sürü vukuatı olan Volkan'a sormak gerekiyor, bundan sonra ne olacak?

Yarın bir gün bir taraftar yolunu kesip 'sıkıysa yüzüme karşı söyle, kim kime koyuyor' derse ne olacak?

Hadi Gökhan Gönül gayet ince bir gönderme yaptı ve herkesi düşündürdü de, ya Volkan?

Gerçi bir taraftan da şöyle düşünmek lazım, bir kaptanı basın tribününe hareket çeken, diğer kaptanı basına 'bunu da yazın!' diyen, kendi taraftarını 'koyduk mu' diye gaza getiren milli futbolcular topluluğunun olduğu yerde her şey olabilir!

BUGÜNÜN KÜÇÜĞÜ YARININ BÜYÜĞÜ diye bi laf var ya, işte onu şimdi Volkan'ın düşünmesi lazım çünkü bugünün 'koyduk mu' su yarın nasıl geri dönecek hiç belli olmaz!


1 yorum:

  1. Bu yazının sahibinden Emre'ye ve FB'ye atılan iftira yada milli maç öncesi Emre'ye yapılan küfürlü tacizi eleştiren bir yazı da bekliyoruz :)

    YanıtlaSil