10 Haziran 2010 Perşembe

TEMMUZ'UN 11'İNE, 11 TAHMİNİ

Bir baktımki yeni moda başlamış.

Her gün gelen sakatlık haberleri, herkesin canını sıkmış, olamayacakların 11'i yapılmaya başlanmış.

Sanki sakat futbolcular yüzünden ertelenecek kupa, oynanmayacak kupa maçları!

Boşverin sakatları!
Yarın başlıyor heyecan ve maçlar başladığında o sakat futbolcuları hiç biriniz hatırlamayacaksınız...Olmayanları değil, olanları yazmak lazım, daha doğrusu olabilecekleri...

TEMMUZ'UN 11'İNE, 11 TAHMİNİ yapmak gerek, turnuvaya kimler damgasını vurur bunu görmek gerek!

1- JULİO CESAR : Eskisine göre pek şöhretli olmayan Brezilya kadrosunun hiç kuşkusuz en önemli ismi. Eğer Brezilya bu kupada başarılı olacaksa yazın Julio'yu bir numaraya.

2- Dani Alves : Sadece Brezilya'nın değil turnuvanın en fonksiyonlu oyuncusu olabilir; sağ bek, sağ açık, orta saha, belki de bir kaç gol!3- Ashley Cole : Bu sefer de olmazsa bundan sonra biraz zor denilen İngiliz milli takımının soldaki Dani Alves'i diyebiliriz!

4- John Terry : İngiltere milli takımının resmi olmasa da, kalpteki kaptanı. Pazubantın alınışının hırsı hem iyi performans hem de atacağı kafa golüyle çıkacaktır.

5- Walter Samuel: Arjantin'in bel kemiği. İnter nefreti olan ve Javier'le Esteban'ı almayan Maradona'nın mecburiyeti, turnuvanı en iyilerinden.

6- Wesley Sneijder: Hollanda başarılı olacaksa, Robben'in de yokluğunda bütün yük onun üzerinde. İyi performans şart.7- Xavi : İspanya'nın her şeyi. Bir çok golün asistinin altında onun imzası olacak!

8- Messi : Herkesin beklediği gibi, muhteşem goller beklemiyorum ama inanılmaz hareketler ve asistleri olacağı kesin.

9- Rooney : İngiltere'nin tek gol ayağı. Kİmse Defoe, Heskey'le falan kendini kandırmasın. İngiltere gol atacaksa ya Terry kafayla, ya Rooney ayakla.

10- Tevez : Aslında benim için bu turnuvanın en büyük yıldız adayı. 2010 onun yılı olabilir. Kupa yıldız adayım Tevez!

11- Robinho : Brezilya'nın hazırlık maçlarında şov yaptı. Kupada da devam eder. Finali göremezler ama çeyrek final için Robinho damga vurur.

Teknik Direktör : Maradona; Dünya Kupası'nın kesinlikle en çok göz önünde olacak adamı. Bazı maçlarda futbolcuların önüne bile geçebilir.


Madem favorim Arantin, doğal olarak da kupanın teknik adamı Maradona olur derim.

Yedekler : Milito, David Villa, Frank Lampard, Rodrigo Tello, Cristiano Ronaldo, Nicolas Anelka.

11 Temmuz'daki finalden sonra kupanın en iyi 11'i açıklandığında buraya bir geri dönüp bakarız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder