7 Ekim 2011 Cuma

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Bu akşam Türk Telekom Arena'dayım!

Bu akşam sadece milli takımımızın Almanya karşısındaki mücadelesine destek olmak için değil aynı zamanda başka bir görev için de orada olacağım; Mesut Özil'i ıslıklamak için!

NEDEN Mİ?

Öyle bir milletizki sadece bu coğrafya da değil aynı zamanda, Dünya'nın bambaşka köşelerinde hiç ummadığınız yerlerdeyiz.

Değişik bir milletiz anlayacağınız, eşimiz benzerimiz yok!

Hep Kuzey Kıbrıs'a derler yavru vatan diye, Kuzey Kıbrıs da gerçek vatandır bir bütündür bizimle, aslında bambaşka bir yerdir 'yavru vatan'; Almanya'dır orası!

İşte benim için gerçek 'yavru vatan'da yetişen yepyeni nesiller var. Ve o nesiller artık bazı seçimler yapmak zorunda.

Sadece Almanya'da yetişen değil bir çok ülkede başarıya ulaşmış Türk sporcular için milli takım seçme ayrılıkları meydana geliyor.

Hakan Yakın, Eren Derdiyok, Gökhan İnler, Ekrem Dağ, Mustafa Doğan ve niceleri derken sonunda Mesut Özil Türk Milli Takımını değil bulundukları ülkenin takımını seçti.

Hepsine saygım sonsuz bir tek Mesut Özil hariç!

Milli takımını seçme anı geldiğinde olanlar benim için Mesut'u bitirdi.

Fatih Terim'in defalarca kendisini ve ailesini aramasına rağmen, defalarca görüşülmesine rağmen hepsinde bir pürüz çıkartan sadece oynama garantisi değil daha bir çok talepler de daha bulunan Mesut'a Terim'in cevabı her şeyi anlatıyor aslında ' Türk Milli Takımı forması satılık değildir !!!'

Mesut'u pek seven, hatta Real Madrid formasıyla izlediklerinde Türkçe küfür ettiği zaman gururlanan işte gerçek Türk diyen insanlar var bu ülkede!

Benim için gerçek Türk Hamit Altıntop'dur, Nuri Şahin'dir, Sinan Bolat'dır, Mevlüt Erdinç'dir, Yıldıray Baştürk'dür hatta MEHMET Aurelio'dur!!!

Onlar milli takımımızın formasını gururla taşıyıp, sonuna kadar terini akıtan, sahaya çıktığında gururla milli marşımızı okuyan futbolcular!

Bugün Mesut Almanya formasıyla sahada olup, Alman milli marşını gözümün önünde okuduktan sonra siz bu adam Türk'dür deseniz kaç yazar?

Kaldı ki bu adam bir gün çıkıpta ben gerçek bir Türk'üm dedi mi?

Bugün Mesut'u elimden geldiğince protesto edeceğim, ıslıklarla ve tabii ki daha fazlasıyla, artık hangi dilden anlıyorsa ister Almanca, ister Türkçe, ister İspanyolca!!!

Sahaya çıktıklarında Türk Milli Takımı futbolcularını ve Alman Milli Takımı futbolcularını iyi ayırt edin!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

5 yorum:

  1. yazinin ve ruh halinin saglikli oldugunu dusunmuyorum.

    YanıtlaSil
  2. yazı bizim hakkında çok fazla "mantıklı" yorum yapmamıza müsaade emiyor

    YanıtlaSil
  3. yazıyı yazan kendisini en yakın hastaneye teslim etsin.

    YanıtlaSil
  4. turk milli takimini secmeyenleri bu sekilde yargilamaniz bence dogru degil sayin aames. madem forma satilik degil, neden F.T. formayi pazarlamak icin 700 defa mesut ile gorusuyor?? sonra baska ulkeyi secince ben elimden geleni yaptim, kalles mesut almanyayi secti demek icin mi? bu adam profesyonel futbolcu, tabiiki kariyerini dusunerek hareket edecek. suan oynadigi takimi da dusunursek kariyeri icin dogru bir karar vermis gorunuyor.

    herkes kendi kariyerini dusunerek kendi dogrusu yonunde kararini verir demek ki.. mesut da bu sekilde kararini vermis. saygi duyup anlayis gostermek dururken bu sinir niye? birakalim artik bu "kafa"lari.. ben mesut'un futbolunu alkisliyorum. siz illa tr vatandasi olunca mi alkislayacaksiniz? RM de degilde BJKde oynayinca mi alkislayacaksiniz.. alkislayin ya, korkmayin eliniz eskimez..

    YanıtlaSil
  5. Yazıyı doğru okumakta, okuyup anlamakta fayda var!
    Diğer ülkelerin mlii takımını seçenlere saygımız sonsuz!
    Ancak konu Mesut, Mesut'un yaptığı pazarlıklar ve ortada dönenler olunca iş başka!
    Akşam Arena'da ben görevimi yerine getireceğim...

    YanıtlaSil