24 Mart 2010 Çarşamba

SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTTA BULUNMAZ

Bazen gençleri anlayamıyorum.

Hayır hayır yaşlandığımdan falan değil.


Yeni nesilde 'arızalı' oranı gerçekten fazla. Sokakta yürüken, gece dışardayken, ya da televizyon başındayken bile denk gelebilirsiniz.


Futbolda da bu böyle. Beşiktaş'ın önümüzdeki yıllardaki en önemli ismi olacağı söylenen Batuhan Karadeniz'den nasıl yaka silktiğini hepimiz biliyoruz.


Evet yeterli şans gelmemiş olabilir ama ya Eskişehir'deyken ve yeterli şans gelirken yaptığı anlamsız davranışlara ne demeli?


Uzun sürer mi bilmem ama Batuhan'ın daha ne kadar Türk futbolunu meşgul edeceği önemli bir soru işaretiyken başka bir Akdeniz ülkesi daha hemen hemen benzer bir durumla karşı karşıya!


İtalya'nın gelecekteki önemli yıldızlarından biri olarak gösterilen ve daha henüz bu bıyıkları çıkmamışken Inter'de forma giymeye başlayan 'super' Mario Balotelli, şu ara yine manşetlerde.


Beyimiz uzun zamandır zaten Milan'a methiyeler düzüyordu. Ama bu son yaptığı hareketle efsane olma yolunda hızla ilerliyor.


Neden mi?
Galatasaray forması giyen bir futbolcu, Fenerbahçe formasıyla poz verince neler olacaksa, Inter'li bir futbolcu Milan formasıyla poz verince de aynısı olacak.

Özellikle başta başkan Moratti olmak üzere İnter'li taraftarlar tarafından büyük tepki çekmeye başladı Balotelli.
İster başında Mourinho olsun, ister Etoo abilik yapmaya çalışsın olmuyor da olmuyor. Genetik bozuldu, sağlam vucütta illa kafa bulunmuyor.

BALOTELLI PORTE LE MAILLOT DE L'AC MILAN !
Yükleyen Roma-eterna. - En yeni ve en heyecanlı spor videolarını keÅ�fedin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder